Sjöfartsmuseet på Stadsbiblioteket, Min flykt »

Pågår: Avslutad

I september i år stängde Sjöfartsmuseet Akvariet för om- och tillbyggnation. Nu dyker museet upp på Stadsbiblioteket med utställningen Min flykt över havet. I utställningen möter du människor som flytt över olika hav och tagit sig till Sverige – från andra världskriget till idag.
Under stängningsperioden, som beräknas till tre år, kommer Sjöfartsmuseet Akvariet att synas på olika ställen i stan. Först ut med utställningen Min flykt över havet, som efter tio månader på museet flyttar till Stadsbiblioteket.

– Det känns fint att få inleda med Min flykt över havet. Tack vare samarbetet med Stadsbiblioteket når vi människor som vi kanske inte annars skulle göra, säger utställningsproducenten Jessica Rågholm. Källa: Sjöfartsmuseet, Foto: Sjöfartsmuseet

Museum1.se. Utställningar och museer i Göteborg och Västsverige
Copyright © 2016 Museum1.se. All rights reserved.
Utställningar,  Museer, Bloggar,  Om oss.