Universeum, Dinosaurier                            »

Pågår: 12/4 -

När Universeum nu för tredje gången öppnar upp dörrarna till en dinosaurieutställning så är upplevelsen mer verklighetstrogen än någonsin tidigare. Med dinosaurier i reell storlek och en tidstypisk miljö blir utställningen något utöver det vanliga säger Håkan Sigurdsson, vetenskaplig ledare på Universeum och fortsätter
– Oss veterligen så blir detta världens mest verklighetstrogna dinosaurieutställning. Här kommer man få möta några av de mest ikoniska dinosaurierna, alla med otrolig detaljrikedom i både utseende och rörelser.
Utställningen, som är science centrets tredje på temat dinosaurier, förmodas vara den mest verklighetstrogna i världen. De många motorerna inuti djurens stålskelett gör att alla kan röra på sig, andas och blinka med ögon som ser ut att följa dig genom utställningen.

– Det är en spektakulär upplevelse på många sätt. Dinosaurierna är unika i sitt utförande och mycket möda har lagts ned på att få dem att se ut och röra sig så naturligt som möjligt. Det är en spännande resa tillbaka i tiden och ett oförglömligt möte med dessa fascinerande urtidsdjur, säger Håkan Sigurdsson, vetenskaplig ledare på Universeum. Källa: Universeum.

Museum1.se. Utställningar och museer i Göteborg och Västsverige
Copyright © 2016 Museum1.se. All rights reserved.
Utställningar,  Museer, Bloggar,  Om oss.